Ik zoek personeel

Bent u opzoek naar de juiste specialist op de goede plek? Wij hebben de vakman!

Kwaliteit
Bij FlexTech staan we voor kwaliteit. FlexTech komt altijd zijn afspraken na, houdt je altijd op de hoogte van de gang van zaken en communiceert open & eerlijk. Door een duidelijke focus en onze specialistische technische kennis zorgen wij ervoor dat de juiste specialist op de juiste project terechtkomt. Wij kennen onze medewerkers door en door. Ook betekent het voor onze relaties dat de specialist uit de regio komt.

Partnership
Bij FlexTech gaan we graag lange termijnrelaties aan met onze opdrachtgevers. Zo zijn wij tijdens het hele proces betrokken en is de kwaliteit van onze dienstverlenging leidend. Wij zorgen voor een zo transparant mogelijke samenwerking. Daarnaast leren wij onze partners  steeds beter kennen en worden de vacatures en projecten het meest effectief ingevuld.

Betrokken
Met 22 jaar ervaring in de regionale en lokale technische markt én onze uiterste betrokkenheid, aanwezigheid en bereikbaarheid door heel Nederland zijn we altijd bij u in de buurt. FlexTech zorgt ervoor dat de technici uit de regio komen. Vakmensen uit de buurt die bij u bedrijf of project starten, dat maakt het werk vaak prettiger. Minder reistijd, minder file, op tijd starten en natuurlijk geen onnodige reiskosten.

  Hulp nodig?

  Kom je er niet helemaal uit of spreek je liever iemand persoonlijk? Neem telefonisch contact met ons op of kom langs op onze vestiging bij jou in de buurt. Neem contact op.

  Mail ons

  Wil je meer weten? Of kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Mail ons direct. 

  Bel ons

  Bel ons om direct om een van onze collega’s te spreken. 

  App ons

  Of wilt u liever contact via Whatsapp? Wij reageren binnen 45 minuten. 

  Vragen?

  Wil je meer weten? Of kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  info@flextech-personeel.nl

  06 27 27 87 41

  06 39 57 27 99 

  Penningweg 87E
  1507 DG Zaandam