Ik zoek werk

Ben jij opzoek naar een technische baan? Wij hebben de opdrachtgever!

Met Plezier naar je Werk!
Een goede basis zorgt voor een gezonde balans tussen privé en werk. Wij zorgen ervoor dat je met plezier naar je werk gaat en je werk met een lach kan uitvoeren. Dat staat bij ons centraal. Door jarenlange ervaring weten wij bij FlexTech wat een echte vakman drijft. De combinatie met een groot netwerk maakt dat FlexTech vakmensen kan laten doen waar ze goed in zijn. FlexTech zorgt ervoor dat alles goed is geregeld, vragen snel worden beantwoord en er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. De persoonlijke benadering en aandacht staat bij FlexTech altijd op nummer 1!

Kwaliteit
Bij FlexTech staan we voor kwaliteit. FlexTech komt altijd zijn afspraken na, houdt je altijd op de hoogte van de gang van zaken en communiceert open & eerlijk. Door een duidelijke focus en onze specialistische technische kennis hebben wij partnerschappen met de meest toonaangevende bedrijven van technisch Nederland. Wij kennen onze partners door en door. Voor jou betekent dat vooral uitdagende projecten in jou regio.

Ontwikkeling!
Bij FlexTech beseffen wij dat de techniek volop in beweging is en veranderd. Daarom staat de ontwikkeling van mensen bij ons centraal. Het vinden van de juiste uitdaging gecombineerd met goede begeleiding maakt dat technische vakmensen bij ons hun ambities waarmaken. Daarnaast verdien je een aantrekkelijk salaris, wat niet stilstaat maar meegroeit met jouw ontwikkeling.

  Hulp nodig?

  Kom je er niet helemaal uit of spreek je liever iemand persoonlijk? Neem telefonisch contact met ons op of kom langs op onze vestiging bij jou in de buurt. Neem contact op.

  Mail ons

  Wil je meer weten? Of kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Mail ons direct. 

  Bel ons

  Bel ons om direct om een van onze collega’s te spreken. 

  App ons

  Of wilt u liever contact via Whatsapp? Wij reageren binnen 45 minuten. 

  Vragen?

  Wil je meer weten? Of kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  info@flextech-personeel.nl

  06 27 27 87 41

  06 39 57 27 99 

  Penningweg 87E
  1507 DG Zaandam